top of page

Integritetspolicy

Vi värdesätter din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning, inklusive General Data Protection Regulation (GDPR). Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder och skyddar information om dig när du använder vår hemsida och bokar boende hos oss.

Vilken information samlar vi in?

När du bokar boende via vår hemsida, samlar vi in de personuppgifter du tillhandahåller, såsom:

  • Namn och kontaktuppgifter (e-postadress, telefonnummer)

  • Betalningsinformation (vi lagrar inte dina fullständiga kreditkortsnummer)

  • Ankomst- och avresedatum

  • Eventuella särskilda önskemål relaterade till din vistelse

Vi samlar också in teknisk information när du besöker vår webbplats, inklusive IP-adress, webbläsartyp, och information om din interaktion med webbplatsen.

Hur använder vi din information?

Din information används för att:

  • Hantera din bokning och tillhandahålla de tjänster du begär

  • Förbättra vår hemsida och anpassa din användarupplevelse

  • Kommunicera med dig angående din bokning eller svara på dina förfrågningar

  • Uppfylla våra juridiska och regulatoriska skyldigheter

Hur skyddar vi din information?

Vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot obehörig åtkomst, ändring, spridning eller förstörelse. Vi begränsar tillgången till din information till de anställda och tredjeparter som behöver veta denna information för att kunna tillhandahålla våra tjänster till dig.

Dina rättigheter

Enligt GDPR har du rätt att:

  • Begära tillgång till och rättelse eller radering av dina personuppgifter

  • Begära begränsning av behandling av dina personuppgifter

  • Invända mot behandlingen av dina personuppgifter

  • Begära dataportabilitet

För att utöva dessa rättigheter, vänligen kontakta oss på info@storaekeberg.se.

Ändringar till denna policy

Vi kan uppdatera denna integritetspolicy från tid till annan. Den senaste versionen kommer alltid att finnas tillgänglig på vår hemsida. Vi uppmuntrar dig att regelbundet besöka denna sida för att hålla dig informerad om hur vi skyddar din information.

Kontaktinformation

Om du har några frågor eller funderingar om vår integritetspolicy, eller om hanteringen av dina personuppgifter, är du välkommen att kontakta oss via info@storaekeberg.se eller 076-309 96 24.

Cookies

Vi använder oss av cookies (kakor) på vår webbplats för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.​

 

Vad är cookies?

Cookies är små textfiler som lagras i din webbläsare av sidor du besöker. De innehåller vanligtvis en hemsida och en identifierare. Cookies hjälper till att förbättra din upplevelse medan du navigerar på hemsidan, till exempel genom att komma ihåg varor du lagt i din varukorg.​​

 

Varför använder vi cookies?

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på webbplatsen genom att komma ihåg vissa uppgifter som du fyller i om du fyller i en blankett på sidan så att du inte behöver fylla i samma saker nästa gång igen. Exempel på sådana uppgifter är namn, e-post och telefonnummer. Dessutom använder vi datan för att få ut statistik på antal besökare på våra olika sidor och för att peka ut vår målgrupp.​​

 

Kan jag inaktivera cookies?

Du kan förhindra att cookies placeras i dina webbläsarinställningar. Detta kan dock påverka funktionaliteten hos sidorna du besöker. Cookies på vår sida är inte nödvändiga, men kan förbättra din upplevelse.

 

Om du vill radera cookies i din webbläsare hänvisar vi till dessa guider. Välj din webbläsare i listan:

Internet Explorer 11

Microsoft Edge

Mozilla Firefox

Google Chrome

Safari 6/7

bottom of page